Ayda Field en Robbie Williams – 7 augustus 2010

6 Sep

Op zaterdag 7 augustus 2010 voelde de Amerikaanse actrice Ayda Field zich waarschijnlijk de gelukkigste vrouw op aarde. Zij gaf op deze dag haar jawoord aan de Britse popster Robbie Williams.

Robbie (36) en Ayda (31) ontmoetten elkaar in 2006. In november 2009 kwam het paar uitgebreid in het nieuws doordat Robbie zijn vriendin live op de radio ten huwelijk vroeg. Te gast bij een Australisch radiostation werd hij geconfronteerd met het feit dat Sydney bekend staat om de vele huwelijksaanzoeken. Prompt vroeg hij daarop Ayda ten huwelijk en antwoordde zij ‘ja’. Omdat Robbie geen ring bij zich had, leende de presentatrice van het programma haar eigen ring uit. Luister hier het fragment terug.

De huwelijksceremonie vond plaats in de villa van het koppel in Beverly Hills, in aanwezigheid van 75 familieleden en vrienden, meldden media in de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië een dag na het huwelijk. De twee hadden er alles aan gedaan om hun trouwlocatie geheim te houden, maar onder andere tabloid The Sun wist toch luchtfoto’s te nemen van de bruiloft.

Ayda liep zaterdag niet met bruidsmeisjes, maar met honden richting het altaar. De acht viervoeters van het stel vergezelden hun baasjes op de mooiste dag van hun leven. “Het enige traditionele aan onze bruiloft waren de huwelijksgeloften”, doet Robbie uit de doeken in het Britse Hello Magazine. “Geen vrijgezellenfeesten of bruidsshower.” Dat ook de honden richting het altaar zouden lopen, was een idee van Ayda. “Ik wilde ze eerst kleine vlinderdasjes laten dragen, maar heb ze uiteindelijk een bloemenketting gegeven.”

Ayda trouwde in een jurk van ontwerpster Monique Lhuillier. “Ze was het mooiste meisje van de hele wereld”, zwijmelt Robbie. “Toen ik Ayda zag, werd het me bijna teveel. Ik ben de gelukkigste man ter wereld.” Om dat te onderstrepen zong Williams zijn kersverse bruid toe. De 36-jarige zanger droeg zijn hit ‘Angels’ op aan Ayda. “Het was een magische dag.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: