Gwen Stefani en Gavin Rossdale – 14 september 2002

22 jul

Gwen Stefani Gwen werd op 1 januari 2000, na zes jaar daten, ten huwelijk gevraagd door Gavin Rossdale (bekend van de band Bush).

Gwen en Gavin zijn op 14 september 2002 officieel getrouwd in St. Paul’s Church in Covent Garden. Deze kerk die ook wel ‘Actor’s Church’ wordt genoemd, omdat er vaker bekende koppels trouwen.

De vrienden en familieleden van het stel wonen verspreid over twee continenten. Daarom hebben zij twee bruiloftsfeesten gegeven… Eén in Engeland en één in Amerika. De Amerikaanse bruiloft volgde 2 weken na de Engelse, op 28 september 2002. Deze werd  georganiseerd in Los Angeles, door weddingplanner Mindy Weiss.


De bijzondere tweekleurige trouwjurk van Gwen is ontworpen door John Galliano. De lange japon, met een blote schouder, liep over van wit aan de bovenkant naar knalroze aan de onderkant. Gwen droeg een lange sluier, een bruidsboeket van phalaenopsis orchideeën en natuurlijk haar knalroze lippenstift!  

Opvallend is dat Gwen op de tweede Amerikaanse bruiloft dezelfde jurk droeg als twee weken daarvoor, alleen nu gecombineerd met andere accessoires…

Gavin droeg op beide bruiloften een traditioneel Brits trouwkostuum.


Plaats een reactie